Anlık Bildirim

Gigabyte’den 5G oyun sistemi: Project Cielo

Project Cielo modüler bir oyuncu bilgisayarı ve kullanıcı isteğe göre sadece parçayı değiştirerek yükseltme yapabiliyor. Henüz konseptin ne zaman çıkacağı bilinmiyor.

Project Cielo geliyor Tam Boyutta Gör

Oyuncu bilgisayarları masa üstü veya diz üstü olarak genelde belirli bir standart tasarımı benimsiyor. Tüketici elektroniği fuarlarında zaman zaman ilginç tasarımlar görüyoruz ancak pek yaygın kullanıma çıkmıyor. Gigabyte buna son örnek.

Project Cielo nedir?

Gigabyte tarafından AORUS markası altında geliştirilen Project Cielo modüler bir tasarımı temel alıyor. 3 parçalı bir tasarıma sahip olan kasa kullanıcının isteğine göre parçalarını değiştirebiliyor. 

En üst kısımda anakart, işlemci, grafik kartı, bellek ve 5G antenleri yer alıyor. Orta kısımda taşınabilirlik için bir bataryaya yer verilmiş. Alt kısımda ise Bluetooth üzerinden bağlanan bir hoparlör mevcut. 

Üst kısımda kanat şeklinde iki anten yukarı kaldırılarak 5G hızını arttırmaya yarıyor ve agresif bir görünüm oluşturuyor. Henüz Gigabyte bu proje için nasıl bir yol haritası izleyeceğini açıklamadı ancak oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olacaktır. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim