Anlık Bildirim

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD hız rekorları kırıyor

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD sürücüsü 32TB toplam kapasite yanında 28000MB/s hızlarına kadar veri transferi sunması ile ekstrem sistemlerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD sürücü 32TB kapasite sunuyor Tam Boyutta Gör

Gigabyte’ın oyunculara ve profesyonellere yönelik çevre birimlerini barındıran Aorus markası hız rekorları kıran yeni SSD modülünü duyurdu. Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD önceki rekorlarını geliştiriyor. 

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD neler sunuyor?

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD modülü 8 adet 4TB SSD sürücüsünü RAID ile birbirine bağlayan bir ekstrem performans ürünü. AIC SSD serisinin daha önceki sürümlerini ülkemizde de bulmak mümkün.

Modül içerisinde PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD sürücüleri ve PHISON PS5018-E18 kontrolcüsü kullanılıyor. 3 fazlı çift fan yüklere göre hızını arttırıp azaltabiliyor. Aktif çift ısı dağıtıcı tasarım ve 10 farklı ısı kontrol sensörü ile hiçbir şey şansa bırakılmıyor. 

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD sürücüsü yazma hızlarında 26000MB/s, okuma hızlarında da 28000MB/s hızlarına ulaşabiliyor. Rastgele okuma performansı 2426MB/s, yazma hızı da 4595MB/s olarak gerçekleşiyor. 

Gigabyte Aorus Xtreme Gen4 AIC SSD modülü için henüz bir fiyat açıklanmadı ancak ülkemizde 8TB ve 15000MB/s değerleri olan modül için 24000TL istenmekteydi. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim