Anlık Bildirim

Rainbow Six Extraction ne yazık ki bir kez daha ertelendi

Ubisoft'un popüler oyun serisi Rainbow Six'in yeni oyunu Rainbow Six Extraction, ne yazık ki bir kez daha ertelendi. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Rainbow Six Extraction 2022'ye ertelendi Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft'un yaptığı popüler video oyun serisi Rainbow Six'in yeni oyunu Rainbow Six Extraction bir kez daha ertelendi.

Rainbow Six Extraction 2022'ye Ertelendi

Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 sunumunda çıkış tarihi açıklanan Rainbow Six Extraction, normalde 16 Eylül'de çıkış yapacaktı. Ancak ne yazık ki oyun bir kez daha ertelendi. Yeni çıkış tarihi Ocak 2022. Tam tarih ne yazık ki belli değil.

Rainbow Six Extraction'ın da ertelenmesi ile birlikte 2021 yılında çıkacak oyun sayısı iyice azalmış oldu. Bu yıl ne yazık ki her hafta başka bir erteleme haberi duyar olduk. Rainbow Six Extraction, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia ve PC için çıkış yapacak. 

Rainbow Six: Extraction; 1 ila 3 oyunculu, eşli taktiksel FPS'tir. Elit Rainbow Six Operatörleri, ortak bir düşmana karşı birleşti: oldukça ölümcül bir tehlike olan Arkealar. Timini kur ve karantina alanlarındaki saldırılarda her şeyi riske et. Bilgi, iş birliği ve taktiksel bir yaklaşım, bu ölümcül düşmana karşı en iyi silahların. Toplanın ve bilinmeyen düşmana karşı her şeyinizi ortaya koyun.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim