Anlık Bildirim

Razer Hammerhead True Wireless X oyuncu kulaklığı tanıtıldı

Razer Hammerhead True Wireless X oyuncu kulaklığı 13mm dinamik sürücüler ve LED logo yanında 60ms gecikme süresi ile oyunculara avantaj sağlamayı hedefliyor.

Razer Hammerhead True Wireless X düşük gecikme modu ile geliyor Tam Boyutta Gör

Razer’ın oyunculara yönelik düşük gecikmeli kablosuz kulaklıklarını topladığı Hammerhead serisi bu hafta yeni bir üyeye daha kavuştu. Razer Hammerhead True Wireless X yine düşük gecikme hedefliyor. 

Razer Hammerhead True Wireless X özellikleri ve fiyatı

Razer Hammerhead True Wireless X kablosuz kulaklık modeli 13mm özelleştirilmiş dinamik sürücülere sahip ve çok yönlü mikrofonlar ile sesi daha kaliteli bir şekilde iletebiliyor. Kulaklık uçları konfor odaklı tasarlanmış. 

Kulaklığın dış kısmında LED logo aydınlatması yer alırken bu alan ayrıca dokunmatik. Uygulama üzerinden aydınlata ve dokunmatikler özelleştirilebiliyor. Özel gecikme modu ise 60ms ile oyunculara avantaj sağlıyor. 

Kulaklık aydınlatma kapalı iken 7 saate kadar kullanılabiliyor ve kutusu ile birlikte 28 saate ulaşıyor. Kutu USB Tip-C üzerinden şarj oluyor. Razer Hammerhead True Wireless X modeli 70 Pound fiyat etiketine sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim