Anlık Bildirim

Razer'ın RGB aydınlatmalı yüz maskesi bu yıl çıkacak

Zaman zaman enteresan teknolojileri ile gündeme gelen daha çok oyun ürünleri ile tanınan Razer'ın yüz maskesi bu yıl çıkışını yapacak.

Razer'ın maskesi Project Hazel bu yıl gelecek Tam Boyutta Gör

Bu yılın başlarında CES 2021 konferansında tanıtılan Razer'ın yüz maskesinin bu yıl çıkacağı E3 2021 esnasında Razer sunumunda açıklandı.

RGB Aydınlatmalı N95 Maske

Razer'ın E3'te tanıttığı monitör ve dizüstü bilgiayasar gibi oyuncu teknolojilerinin yanında yılın başında duyurduğu maske hakkında da yeni bir bilgi paylaşıldı. E3'te yapılan açıklamaya göre Project Hazel ismi ile geliştirilen bu RGB aydınlatmalı akıllı maske bu yıl içerisinde çıkış yapacak. Ne yazık ki net bir tarih paylaşılmadı ancak yılın son çeyreği hedef gösterildi.

[bzkdh=134737]

Project Hazel isimli bu maske, hava akışını düzenleyebilmek için çıkarılabilir ve şarj edilebilir bir havalandırma sistemi kullanıyor. Havadaki partiküllerin en az % 95'ini filtrelemek için N95 tıbbi sınıf solunum koruma sistemi kullanan bu maske, aynı zamanda şeffaf bir ön yüze sahip. Bu sayede insanlar mimiklerinizi görmeye devam edebiliyor. 

Ayrıca maskede VoiceAmp teknolojisine sahip bir mikrofon bulunuyor ve bu sayede maske dolayısıyla sesinizin boğuk çıkması veya aranızda mesafe olan insanlara sesinizi duyuramama gibi sorunlar ortadan kalkıyor. Son olarak da maskede Razer Chroma RGB aydınlatması mevcut. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim