Anlık Bildirim

Realme Book'un özellikleri ve yüksek kaliteli görüntüleri ortaya çıktı

Çinli üretici Realme önümüzdeki ay ilk dizüstü bilgisayarını piyasaya sürecek. Realme Book'un yüksek kaliteli görüntüleri ve teknik özellikleri internete düştü.

Realme Book'un teknik özellikleri ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör

Teknoloji sektörünün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan OnLeaks ve GizNext internet sitesi Realme Book'un yüksek kaliteli görüntülerini yayınladı. Ayrıca Çinli markanın ilk dizüstü bilgisayarının teknik özellikleri hakkında bazı önemli detaylar açığa çıktı.

Sızıntıya göre Realme Book, 307 × 229 × 16 mm boyutlarında ve yaklaşık 1.5 kg ağırlığında bir alüminyum gövdeye sahip olacak. Cihazda Full HD çözünürlük sunan ince çerçeveli 14 inçlik bir ekran göreceğiz. Realme Book'un sol tarafında iki adet USB-C bağlantı noktası yer alacak.

Realme Book'un teknik özellikleri ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör

Fiyatı ve çıkış tarihi

Dizüstü bilgisayarın sağında 3.5 mm kulaklık girişi ve bir adet USB-A portu göze çarpıyor. Cihazda ayrıca güç tuşuna entegre parmak izi tarayıcısı ve büyük bir dokunmatik yüzey göreceğiz. Tasarım hakkında söyleyebileceklerimiz bu kadar, şimdi teknik özellikler kısmına geçelim.

Realme Book'un teknik özellikleri ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör

Realme Book, 11. nesil Intel Core i3 ve Core i5 işlemcilerle sunulacak. Ayrıca birden fazla RAM ve SSD depolama seçenekleri olacak. Dizüstü bilgisayarın kutudan Windows 10 işletim sistemiyle çıkacağı belirtiliyor. Ancak kullanıcılar ileride Windows 11'e yükseltebilecekler.

Realme Book'un önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor. Çinli marka ilk dizüstü bilgisayarını 535 dolardan başlayan fiyatlarla satacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim