Anlık Bildirim

Realme Book ve Pad'in görüntüleri ortaya çıktı

Çinli üretici Realme ürün yelpazesini dizüstü bilgisayar ve tabletle genişletmeye hazırlanıyor. Realme Book ve Realme Pad isimli cihazların görüntüleri internete düştü.

Realme Book ve Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme, ilk dizüstü bilgisayarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Android Authority internet sitesi cihazın görüntülerini ele geçirmeyi başardı. Bonus olarak Çinli üreticinin ilk tableti de sızdırıldı.

Aktarılan bilgilere göre dizüstü bilgisayar Realme Book olarak adlandırılacak. Gümüş renkte metal bir kasa ile karşımıza çıkacak. Cihazın tasarım olarak Apple MacBook'a benzediğini söyleyebiliriz.

Realme Book ve Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme Book'un muhtemel özellikleri

Dizüstü bilgisayarın 3:2 en boy oranına sahip 14 veya 15 inç IPS ekran taşıyacağı belirtiliyor. Ayrıca 11. nesil Intel Core işlemci, 8 GB RAM, stereo hoparlörler ve Windows 10 işletim sistemi de açığa çıkan detaylar arasında.

Realme Book ve Pad'in görüntüleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Android Authority, şirketin ilk tableti Realme Pad'in bir slaytını da ele geçirdi. Ancak görüntüde cihazın teknik özelliklerinden bahsedilmiyor. Realme ilk dizüstü bilgisayarı ve tabletini 15 Haziran'da düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim