Anlık Bildirim

Red Magic 8 Pro, 165W hızlı şarj ile geliyor

Red Magic 8 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili ilk oyun telefonlarından biri olacak. Sertifika sitelerinde görülen telefon, Red Magic 7 Pro gibi etkileyici özelliklerle gelecek.
red magic 8 pro 165w hızlı şarj Tam Boyutta Gör
Red Magic 8 Pro, TENNA ve Bluetooth SIG sitelerinde görüldü. Sertifika sitelerine bakılırsa, yeni Red Magic 8 Pro, tam bir oyuncu telefonu olacak.

Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 ile geleceği tahmin edilen oyun telefonunun bataryasının 165W hızlı şarj desteği sunacağı kesinleşti.

Red Magic 8 Pro 3c Tam Boyutta Gör
Red Magic 8 Pro, NX729J model numarasıyla Çin’in sertifika sitesinde görüldü.

Red Magic 8 Pro özellikleri hakkında bildiklerimiz şimdilik  bu yılın başlarında tanıtılan Red Magic 7 Pro’nun halefi olarak gelecek. Red Magic 7 Pro özelliklerini hatırlayacak olursak; 6.8 inç, full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızını destekleyen OLED ekrana sahip. 16GB LPDDR5 RAM ve 512GB’a kadar UFS 3.1 depolama alanına sahip. Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle geliyor. Oyunculara özel tuşların dahil edildiği telefonda 65W hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh batarya bulunuyor. Son olarak, telefon, üçlü kamera kurulumuna (64MP ana, 8MP ultra geniş açı, 2MP makro) sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim