Anlık Bildirim

Redmi G 2021, yeni donanım seçenekleri ve özel soğutma ile geliyor

Xiaomi'nin alt markası Redmi, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen G serisi oyuncu dizüstü bilgisayarlarını yeniliyor. Soğutma konusunda büyük yatırım yapan şirket, yeni donanım seçenekleri sunacak.

Redmi G oyun dizüstü bilgisayarı yenileniyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Ülkemiz ve dünyada oldukça popüler olan Redmi, G serisi oyun dizüstü bilgisayarlarının güncellenmiş halini 22 Eylül’de piyasaya sürecek. Redmi G 2021 olarak adlandırılacak yeni bilgisayarlar hakkında şirket, misyonlarının ''üst düzey ürünleri popülerleştirmek'' olduğunu ve ''yeni dizüstü bilgisayarların oyunlar için yüksek performans sunacağını'' söylüyor.

Soğutma konusunda iddialı

Hurricane Cooling 3.0 ile beraber soğutma konusunda iddialı gelen yeni G serisi, çift 12V büyük fan, 5 bakır ısı borusu ve dört dava çıkışına sahip olacak ve soğutma konusunda büyük fark yaratacak. Donanım konusunda Nvidia RTX 3060 ekran kartı ve AMD Ryzen 7 5800H işlemcisi ile güncellenecek yeni seri, toplam 130W güç tüketimi sunacak.

Redmi G oyun dizüstü bilgisayarı yenileniyor: İşte detaylar

Yeni Redmi G serisinin Intel işlemci seçeneği belirtilmese de, ön sipariş seçenekleri arasında Intel ve AMD işlemcisine sahip iki model bulunuyor. Görünüşe göre şirket, bir önceki serisinde bulunan farklı donanım seçeneklerine, yeni seride de yer verecek. Yaklaşık bir hafta sonra gerçekleştirilecek lansman ile beraber tüm detayların paylaşılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim