Anlık Bildirim

Redmi, K serine yeni bir oyuncu telefonu daha ekliyor

Şirketin piyasaya sürdüğü Redmi K40 Gaming Edition'ın başarılı bir geri dönüş sağlaması ile birlikte seriye yeni bir cihaz daha eklenmesi için hazırlıklara başlandı.

Redmi, K serine yeni bir oyuncu telefonu daha ekliyor Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi, geçtiğimiz günlerde ilk oyuncu akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Redmi K40 Gaming Edition, mevcut en ince ve en hafif oyuncu telefonları arasında kendine önemli bir yer buldu. DigitalChatStation tarafından ortaya konulan bilgilere göre şirket, seriye yeni bir oyun odaklı telefon daha eklemek için çalışmalar yürütüyor.

Redmi'den oyuncu odaklı yeni telefon

Redmi ilk oyuncu telefonunu satışa sunmasıyla birlikte bir dakikada 100 bin adet satış gerçekleştirdi. Bu başarılı satışların ardından şirketin, ilk oyuncu telefonuyla benzer özelliklere sahip Redmi K40 Gaming Lite adında yeni bir cihaz üzerinde çalıştığı bildiriliyor.

Sızdırılan bilgilere göre yaklaşmakta olan akıllı telefonun 120Hz yenileme hızına ve HDR10 + desteğine sahip bir FHD + (2400 × 1080p) ekran ile geleceği belirtiliyor. Arka kamera kurulumunda 64MP birincil lens olacak. 8GB RAM ve 256GB dahili depolamanın olacağı cihaz gücünü, Dimensity 1100 yonga setinden  güç alacak.

Yazılım kısmında Android 11 beklenirken cihazın, 67W hızlı şarjı destekli 5000mAh pil ile gelmesi bekleniyor. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor ancak bu yılın ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim