Anlık Bildirim

RTX 2080 Ti 22 GB GDDR6 destekleyecek şekilde modifiye edildi

Daha önce RTX 3070’i 16 GB VRAM’e yükselten isimin eline geçen RTX 2080 Ti da modifiye edilmekten kurtulamadı. Görünüşe göre RTX 2080 Ti da yüksek kapasiteli bellekle yükseltilebiliyor.

RTX 2080 Ti 22 GB GDDR6 destekleyecek şekilde modifiye edildi Tam Boyutta Gör

Kullanıcılar Nvidia’nın modele özgü VRAM tercihinden şikayet ederken dikkat çeken ekran kartı modifiyeleri de yapılıyor.

RTX 2080 Ti 22 GB

Daha önce RTX 3070’i 16 GB VRAM’le güncelleyen VIK bu sefer RTX 2080 Ti üzerinde çalıştı. Arızalanması nedeniyle 3 farklı dükkan gezerken daha da bozulan ve kötü akılara maruz kalan RTX 2080 Ti’ı inceleyen VIK kartın tamir süreçleri esnasında eksilen bileşenlerini tamamlamış.

RTX 2080 Ti 22 GB GDDR6 destekleyecek şekilde modifiye edildi Tam Boyutta Gör

Zarar gören devre hatlarını tamir etmesinin yanı sıra GPU’yu da yeniden lehimleyen isim kartın çalıştığını doğrulamasının ardından işe koyulmuş.

Strap moduyla vBIOS’u basitçe daha yüksek bellek kapasitelerini destekler hale getiren VIK yaşanan stok sıkıntısı nedeniyle elinde gerekli modüller bulunamaması nedeniyle 16 Gbit GDDR6 modülleri PCB’ye lehimleyememiş.

Buna karşın açılış sürecindeki notlar modelin 22 GB bellek desteğini doğrularken sistem başarılı şekilde boot etmesine rağmen ekrandaki bozulmalar dikkatten kaçmıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim