Anlık Bildirim

RTX 3090 kasa içerisinde görüntülendi, RTX 3080 yakın çekimleri paylaşıldı

Uzun süren bekleyişin ardından ilk incelemeler gelmek üzere. Kutu açılım paylaşımlarının yanı sıra yeni üst seviye kartın sistem içerisindeki görüntüsü de paylaşıldı.

RTX 3090 kasa içerisinde görüntülendi, RTX 3080 yakın çekimleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

RTX Ampere modellerinin performans artışı ve fiyatı donanımseverlerin fazlasıyla heyecanlandırmayı başardı. Şimdi ise gözler ilk incelemelerde. İncemelerden önce kutu açılım içerikleri paylaşıldı.

RTX 3090 kasa içerisinde

RTX 3090’ın sistem içerisinde kurulu ilk görüntüsü geldi. Hacimli yapısıyla kasanın içerisinde kaydadeğer alana hükmeden kart ASUS’un yongaseti bilinmeyen bir Prime anakartı üzerinde 3 slot kaplamış.

 

Siyah rengin hakim olduğu modelin yan taraflarındaki gümüş renginin de buna uyum sağlayacak şekilde koyu renkli ve mat yapıya sahip olduğu görülüyor. Ağır ekran kartlarının genel sorunlarından birisi de sallanma. Görünüşe göre HDD/SSD yuvası bu konuda imdada yetişmiş.

Diğer taraftan Nvidia’nın kutu içerisinde yer verdiği 12-pin-2x8-pin güç adaptörünün kısa olması dikkat çekiyor. Zira biraz daha uzun olsaydı kablo yönetimi konusunda daha temiz bir sonuç ortaya konulabilecekken adaptörün 2x8-pin içeren jack kısmının görünürde kalmasıbunu bozuyor. Ek olarak galerimizdeki RTX 3080 görsellerine göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7558 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, rtx 3090 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim