Anlık Bildirim

Samsung akıllı saatlerinde artık Tizen yerine Wear OS kullanmaya başlayacağını duyuracak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un MWC 2021 etkinliğinde, bundan böyle akıllı telefonlarında Tizen yerine Wear OS'a geçeceğini açıklaması bekleniyor.

Samsung akıllı saatlerinde artık Tizen yerine Wear OS kullanmaya başlayacağını duyuracak Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni akıllı saatlerinin Tizen yerine Wear OS çalıştıracağını zaten biliyoruz ve Samsung, 28 Haziran'da başlayacak olan MWC 2021'de bize bunun hakkında daha fazla bilgi verecek.

Samsung, Tizen'den vazgeçiyor

Şirket, Galaxy ekosistemi, yeni saatler ve güvenlik hakkında konuşacağını zaten belirtmişti. Akıllı saatin bize gösterilmesi pek olası değil ancak Samsung'un en azından Wear OS ile ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Şirketin Tizen'den vazgeçme kararını açıklaması da kuvvetle muhtemel diyebiliriz.

Samsung akıllı saatlerinde artık Tizen yerine Wear OS kullanmaya başlayacağını duyuracak Tam Boyutta Gör

Yeni akıllı saat işletim sisteminin yanı sıra Samsung, etkinlik sırasında Galaxy ekosistemi (ve ilgili hizmetler) ve mobil güvenliği de tartışabilir. Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4'ün ise Super AMOLED ekranlara, 5nm Exynos yonga setine, IP68 sertifikasına ve 247mAh pile (daha büyük ekranlı sürümlerde daha yüksek kapasite) sahip olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim