Anlık Bildirim

Samsung fiziksel banka kartını tanıttı

Samsung'un da diğer teknoloji şirketleri gibi banka kartı çıkarmayı planladığı söyleniyordu. Güney Koreli şirket Samsung Money isimli fiziksel banka kartını resmen tanıttı.

Samsung fiziksel banka kartını tanıttı Tam Boyutta Gör

Samsung'un kişisel finans kuruluşu SoFi ile ortaklaşa bir banka kartı çıkarmayı planladığı söyleniyordu. Güney Koreli şirket bugün Samsung Money isimli kartı tanıttı.

Titanyum kartın üzerinde numara, son kullanma tarihi, CVV kodu ve imza yok. Samsung Pay mobil ödeme platformuyla bağlantılı çalışıyor. Böylece kaybedilse veya çalınsa bile kimse içindeki paraya dokunamayacak.

Samsung fiziksel banka kartını tanıttı Tam Boyutta Gör

Samsung Money'e yalnızca akıllı telefon uygulaması üzerinden başvuruda bulunulabiliyor. Kart sahibi, bu özel mobil uygulama sayesinde hesap durumu ve yapılan tüm işlemler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilecek. Ayrıca kartı kullananlardan herhengi bir kart yada hesap ücreti talep edilmeyecek.

Bu yaz kullanıma sunulacak

Samsung'un banka kartı kullanıcılara ödül puan kazanma ve bunları nakit paraya çevirme imkanı sağlayacak. 1.000 veya daha fazla puan toplayan kart sahipleri bunları çeşitli ürünler satın almak için harcayabilecekler.

Samsung Money bu yaz Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulacak. Güney Koreli şirketin banka kartını diğer ülkelerde hizmete sunup sunmayacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6713 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, banka kartı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim