Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A13 5G, Geekbench'te göründü: İşte netleşen özellikleri

Samsung'un 5G desteği ve 5.000 mAh pille karşımıza çıkacak uygun fiyatlı yeni telefonuyla ilgili detaylar netleşiyor. Galaxy A13 5G isimli model Geekbench'i ziyaret etti.

Samsung Galaxy A13 5G'nin teknik özellikleri doğrulandı Tam Boyutta Gör

Samsung'un 5G bağlantısını destekleyen en uygun fiyatlı akıllı telefonu olacak Galaxy A13 5G üzerinde çalıştığı zaten biliniyordu. Son oalrak Geekbench veritabanında görünen cihazla ilgili bazı detaylar netleşti.

SM-A136U model numarasına sahip Galaxy A13 5G'nin MediaTek Dimensity 700 yonga seti ve 4 GB RAM ile donatıldığı görülüyor. Ayrıca akıllı telefonun kutudan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı da onaylandı.

Samsung Galaxy A13 5G'nin teknik özellikleri doğrulandı Tam Boyutta Gör

2022'nin başlarında tanıtılabilir

Samsung Galaxy A13 5G'nin arka kamera sisteminde şirketin kendi ürettiği 50 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL JN1 görüntü sensörü yer alacak. Bununla birlikte cihazın 5.000 mAh pil içereceği de gelen haberler arasında.

Akıllı telefonun geri kalan özellikleri belli değil. Samsung Galaxy A13 5G'nin 2022'nin başlarında tanıtılması bekleniyor. Ancak lansman tarihi konusunda Güney Koreli şirketten herhangi resmi bir açıklama gelmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim