Anlık Bildirim

Samsung Galaxy M54 Geekbench’te görüldü: Hangi işlemci ile gelecek?

2023’ün başlarında Galaxy S23 serisini tanıtacak olan Samsung, daha sonra orta seviye cihazlarını güncellemeye başlayacak. Bu ürünlerden biri olacak Galaxy M54’ün Geekbench puanı ortaya çıktı.
Samsung Galaxy M54'ün geekbench puanı belli oldu Tam Boyutta Gör

Galaxy S ve Z serisi ile üst düzey Android pazarında başarılı bir yer tutan Samsung, orta seviye akıllı telefonları ile de dikkat çekiyor. 2023 yılında firmanın sevilen orta seviye serisi olan Galaxy M’e eklenecek yeni model Geekbench’te ortaya çıktı.

Exynos işlemci ile gelecek

Ünlü cihaz performans ve test metrik uygulaması Geekbench’in veri tabanından gelen bilgiler Galaxy M54 5G’yi gözler önüne seriyor. SM-M546B model numarasına sahip olacak cihaz, geçtiğimiz yıllarda kullanılan Snapdragon ve MediaTek işlemcili modellerin aksine henüz tanıtılmamış bir Exynos işlemcisinden gücünü alacak. Bu işlemcinin Galaxy A54 modelinde de kullanılacak olan Exynos 1380 olması bekleniyor. Skorlara göre cihazın CPU tarafında Snapdragon 855 ve Snapdragon 778 civarı bir performans sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy M54'ün geekbench puanı belli oldu Tam Boyutta Gör
Bu işlemci dışında 8GB RAM’den gücünü alacak olan Galaxy M54, muhtemelen 2023’ün ilkbahar döneminde tanıtılacak. Cihaz, muhtemelen Galaxy S23 ile birlikte tanıtılacak olan Android 13 tabanlı One UI 5.1 işletim sistemine sahip olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim