Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S21 FE'nin tanıtım tarihi sızdırıldı: 4 Ocak'ta geliyor

FE modelleri ile kullanıcıların büyük ilgisini çeken Samsung, önümüzdeki aylarda Galaxy S21 FE'yi piyasaya sürecek. Yeni telefon hakkında söylentiler artarken, çıkış tarihi netlik kazandı.

Samsung Galaxy S21 FE'nin çıkış tarihi netlik kazandı Tam Boyutta Gör

Samsung’un uygun fiyata güçlü özellikler sunan FE (Fan Edition) modelleri, akıllı telefonlar arasında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Yakın zamanda Sammobile tarafından paylaşılan rapora göre, Galaxy S21 FE’nin 5-8 Ocak tarihleri arasında tanıtılması bekleniyordu. Jon Prosser tarafından sağlanan güvenilir yeni bir sızıntı, yeni telefonun 4 Ocak’ta düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Galaxy S21 FE'nin bilinen teknik özellikleri

Henüz resmi bir bilgi olmasa da, S21 FE’nin Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,4 inç AMOLED ekran, Snapdragon 888 ve Exynos 2100 yonga setleri ile beraber 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor. Ayrıca 25W hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh batarya, 32 MP ön kamera, OIS destekli 12MP ana kemara, 12MP ultra geniş açılı kamera ve 8MP telefoto kamerasına ev sahipliği yapacak.

Prosser, Galaxy S21 FE 11 Ocak’tan itibaren satışa çıkacağını ve ön sipariş süresi bulunmayacağını söylüyor. Bunun yanı sıra yeni telefonun fiyatı konusunda herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim