
Merakla beklenen Mobil Dünya Kongresi'ne (MWC 2010) geri sayımın başladığı şu günlerde Güney Kore'nin en büyük iki cep telefonu üreticisi Samsung ve LG Mobile hız kesmeksizin tanıtımlarını sürdürmekteler. İlk olarak Dailymobile.se adresinde görüntülenen dokunmatik ekranlı Samsung S5620 Monte bugün itibariyle resmiyet kazandı.
108.8 x 53.7 x 12.4 mm ebatlarında ve 92 gram ağırlığında monoblok tasarıma sahip S5620, dört band GSM ve kullanıcılara hızlı internet bağlantısı olanağı tanıyan HSDPA şebekesini destekliyor; TouchWIZ 2.0 Plus arayüzüyle birlikte geliyor. 3.0 inç (~7.62 cm) 240x400 piksel çözünürlüğünde 262.144 renk görüntüleyebilen dokunmatik TFT ekranıyla öne çıkan Monte'de 227 MB dahili bellek, microSD kart girişi, microUSB portu, 3.5 mm jak girişi, 3.2 MP çözünürlüğünde dijital kamera, QVGA@15 FPS video kaydı, RDS'li FM radyo, WI-FI / A-GPS / Bluetooth v2.1 bağlantıları, Facebook - Twitter - Myspace gibi sitelerle entegrasyon gibi teknik özellikler yer alıyor. Özetle internetteki spekülasyonların hemen hemen doğru çıktığı söylenebilir.
Yeni telefonun fiyatı ve çıkış tarihinin ise Barcelona'daki etkinlikte ortaya çıkacağı düşünülüyor.
http://www.koreanewswire.co.kr/?job=news&no=456094 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


darısı sizin başınıza
Allah bu cihazı kullananların yardımcısı olsun
ayarlar telefon ayarları gps bu noktaya gel sonra cam kenarı balkon veya açık bir alanda gps konumu bölümüne gir uydu durumuna bak uyduları bulmaya başlıyacaktır sana enlem boylamı rakımı vs. ücretsiz göstericek ancak google maps programı üstünden harita üstünde görmek için internete bağlanıyor ondada artık wifi gprs vs. bağlanırsın
"enlem: 0
boylam: 0
rakım: 0"
yazıyor. uydu durumuna bastığımda "uydu sayısı: 0" yazıyor? nasıl kullanabilirim?
Edit: telefon kendiliginden duzeldi bozuk diye elime bile almiyodum gecende acmaya calistim acildi canavar gibi simdi hic bir sorun yok ilerde bozulur diyolar olsun bozulana kadar kullansa iidir.
Güzel telefon.