Anlık Bildirim

Bulmaca platform oyunu Save the Sun, Android için ücretsiz olarak çıktı

Bulmaca platform türündeki Save the Sun, Android cihazlar için Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde çıkışını yaptı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Save the Sun, Android için ücretsiz olarak çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Bero Games'in yaptığı bulmaca platform oyunu Save the Sun, Android için çıkışını yaptı.

Save the Sun'da uzaylıların güneşin parçalarını çalmasının ve dağıtmasının ardından, parçaları toplayıp güneşi onarmaya çalışan bir karakteri kontrol ediyorsunuz. Oyun temelde bir platform oyunu ancak her bölümde apayrı bir platform bulmacasını çözmeniz gerekiyor. 

Oyundaki tek zorluk platform bulmacaları değil. Aynı zamanda oyunda hava kilitleri gibi birçok farklı oyun mekaniğiyle de uğraşmanız gerekiyor. Eğer bu tarz oyunlarda bir yarış unsuru arıyorsanız oyun sizlere bunu da sunuyor. Her bölüm için dünya genelinde bir sıralama yapılıyor, bölümü bitirme süresine göre.

Save the Sun, şu anda Android cihazlar için Google Play üzerinde ücretsiz olarak erişime açılmış durumda. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BEROGames.SavetheSun

Save the Sun Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim