Anlık Bildirim

Seat Tarraco e-Hybrid Wolfsburg'da üretim bandına çıkıyor

Seat ürün gamındaki üçüncü elektrik destekli model olarak karşımıza çıkan Tarraco e-Hybrid'in şarj edilebilir hibrit sistemi toplamda 245 beygir güç ve 400 Nm tork üretiyor. İşte detaylar:

Seat Tarraco e-Hybrid Wolfsburg'da üretim bandına çıkıyor Tam Boyutta Gör

En büyük SUV modeli Tarraco'nun PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyonunu geçtiğimiz yılın Ağustos ayında duyuran Seat sonunda üretim konusunda adım attı. Seat Tarraco e-Hybrid isimli versiyonun bu hafta Wolfsburg'daki fabrikada üretim bandına çıkacağı açıklandı.

Markanın elektrik destekli ürün gamında bulunan yeni Leon e-Hybrid ve Mii Electric'e katılan SUV modelde 150 beygir güç üreten 1.4 litre TSI ünite bulunuyor. Elektrik motoru ise 115 beygir güç üretiyor. Bu sayede toplamda 245 beygir güç ve 400 Nm torka ulaşan model 0-100 km/s hızlanmasını 7 saniyenin biraz üzerinde tamamlarken maksimum 205 km/s hıza ulaşabiliyor.

Seat Tarraco e-Hybrid'deki 13 kWh'lık batarya paketini 2.3 kW şarj cihazı ile doldurmak yaklaşık 5 saat sürüyor. 3.6 kW şarj cihazı kullanıldığında ise bu süre 3.5 saate kadar iniyor. Saf elektrikli sürüş menzili WLTP'ye göre 44 ila 49 kilometre aralığında olan hibrit SUV bu moddayken maksimum 140 km/s hıza çıkabiliyor.

Seat Tarraco e-Hybrid Wolfsburg'da üretim bandına çıkıyor Tam Boyutta Gör

Şehir içinde saf elektrik sürüş modunda sessizce ilerlemenizi sağlayan Seat Tarraco e-Hybrid, uzun mesafeli sürüşlerde ise dolu depo ve batarya ile 730 kilometre menzil sunuyor. e-Mode, Automatic Hybrid ve Manuel Hybrid olmak üzere üç farklı hibrit moduna sahip olan SUV'da bunun yanı sıra e-Mode ve e-Boost adında iki özel düğme mevcut. Bunlardan ilki şehir içindeki sıfır emisyonlu sürüş için kolay erişim sağlarken diğeri performansı artırarak daha sportif bir sürüş deneyimi sunuyor.

5 kişilik versiyonla tercih edilebilen Seat Tarraco e-Hybrid'i Xcellence ve FR donanım seviyeleriyle satın almak mümkün. Fiyatı ise henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim