Anlık Bildirim

Daha önce PC için çıkan sevilen çok oyunculu korku oyunu Secret Neighbor, iOS için çıktı

Hello Neighbor isimli oyunun çok oyunculu versiyonu olan ve daha önce PC için yayınlanan Secret Neighbor, iOS cihazlar için geçtiğimiz saatlerde çıkışını yaptı.

Secret Neighbor, iOS için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını tinyBuild’in yaptığı, geliştiriciliğini ise Hologryph ve Eerie Guest Studios’un yaptığı çok oyunculu korku oyunu Secret Neighbor'ın iOS cihazlar için çıkışını yaptı.

Geçtiğimiz aylarda çıkış yapması gereken ancak ertelenen Secret Neighbor, sonunda çıkışını yaptı. Oyun çıkışını yaptığı gibi de iOS oyunları arasında en popüler ikinci oyun oldu. Elbette yeni çıkmış olmasının da büyük etkisi var ancak oyun PC'de de bir hayli seviliyordu. 

Secret Neighbor, oyun içi ödemelerle birlikte ücretsiz bir oyun olarak şu anda App Store'da erişilebilir durumda. Oyunun mağaza sayfasını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Secret Neighbor Fragman

Secret Neighbor, Hello Neighbor ile aynı evrende geçen çok oyunculu bir korku oyunudur. 6 oyuncu komşularının evine gizlice girmeye ve gizli bodrum katına sızmaya çalışır. Ancak 6 oyuncudan biri kimliğini değiştiren komşudur. Komşu rolünü üstlenen diğer oyuncuların sızmasını engellemeye çalışır, çocuklar da bodrum katına girmeye çalışırken bir yandan da komşunun kim olduğunu bulmaya çalışır.

Secret Neighbor Secret Neighbor Secret Neighbor Secret Neighbor Games Ücretsiz 924,8 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim