Anlık Bildirim

Şehir kurma oyunu Townscaper, bu yıl içinde mobil cihazlar için çıkacak

Daha önce Steam üzeridnen PC için yayınlanan Townscaper, iOS ve Android cihazlar için geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi de oyunun çıkış tarihi açıklandı.

Townscaper bu yıl çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Raw Fury'nin yaptığı, geliştiriciliğini Oskar Stålberg'in yaptığı şehir inşa etme oyunu Townscaper, mobil cihazlar için bu yıl içerisinde çıkış yapacak.

Geçtiğimiz saatlerde şehir inşa etme oyunu Townscaper'ın PC ve Switch için çıkış tarihi açıklandı. Oyun, Ağustos 2021'de PC ve Switch için çıkış yapacak. Ancak ne yazık ki mobil cihaza sahip olanların biraz daha beklemesi gerekecek. Oyunun mobil cihazlar için 2021'in son çeyreğinde çıkış yapacak. Mağaza sayfaları açılmadığı için detaylar ne yazık ki bilinmiyor.

Oyunun tanıtım yazısını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Townscaper Hakkında

Kıvrımlı sokakları olan şirin ada şehirleri inşa edin. Küçük kasabalar, yükselen katedraller, kanal ağları veya kolonlar üzerinde gökyüzü şehirleri...

Amaç yok. Gerçek bir oyun da yok. Sadece bol bol inşa etme ve güzel görüntüler. Bu kadar.

Townscaper deneysel bir tutku projesidir. Bir oyundan daha çok bir oyuncak denilebilir. Paletten renkler seçin, düzensiz bir ızgara kılavuz üzerinde renkli ev blokları yerleştirin ve Townscaper'ın temel algoritmasının bu blokları otomatik olarak sevimli küçük evlere, kemerlere, merdivenlere, köprülere ve yemyeşil arka bahçelere dönüştürmesini izleyin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim