Anlık Bildirim

SHIB yakında AMC sinemalarında ödeme yöntemi olabilir

Son dönemin popüler kripto parası SHIBA INU yakın dönemde AMC sinemalar zincirinde bilet almak için kullanılabilecek. Kullanıcı oylaması Twitter üzerinden gerçekleştirildi. 

SHIBA INU ne kadar?

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen AMC’nin ödeme yöntemleri arasına kripto paraları ekleyecek olması büyük ses getirmişti. Belirli coinleri kapsayacak olan yönteme sürpriz bir ekleme yapılıyor. 

AMC’de SHIBA INU dönemi

AMC sinema zinciri ilk etapta BTC, ETH, LTC ve DOGE olarak 4 farklı kripto para ile ödeme alacak şekilde altyapısını yeniliyor. Kripto para ödemesi için BitPay cüzden platformu kullanılacak.

Firmanın patronu Adam Aron bu listeye SHIB eklemek için Twitter üzerinde bir oylama başlattı ve yüzde 85 civarında evet oyu aldı. SHIB parasının DOGE’yi de geçerek dokuzuncu büyük para olmasının bunda etkili olduğu ifade ediliyor. 

Kripto para dünyasında günlük hacmini mevcut değerine eşitleyen tek coin olmasıyla da dikkat çeken SHIB ayrıca kendi Swap ekosisteminde oluşturduğu büyük ekonomi ile de dikkat çekiyor. AMC hamlesi muhtemelen daha fazla yatırımcı çekecektir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim