Anlık Bildirim

SHIB çok ilginç bir rekora imza attı

SHIBA INU rekor üzerine rekor kırarken kripto para dünyasında eşine az rastlanır bir parametreye ulaştı. Günlük hacim ve mevcut değer aynı seviyelere geldi.     

SHIB fiyatı ne kadar?

Son dönemin gözde kripto parası SHIBA INU ya da SHIB her gün ayrı bir fiyat rekoru kırarak yoluna devam ediyor. Diğer köpek temalı birimleri de peşinde sürükleyen SHIB ilginç bir rekoru da beraberinde getirdi. 

SHIBA rekorlara doymuyor

Genelde kripto para dünyasında bir para biriminin mevcut pazar değeri ile günlük hacmi birbiriyle aynı olmaz. Örneğin Bitcoin veya Ethereum birimlerinin bu iki parametresi arasında çok büyük farklar var. Diğer birimlere baktığımızda da benzer bir durumla karşılaşıyoruz. Sadece USDT biriminin günlük hacmi mevcut pazar değerinden fazla.

Ne var ki SHIB bu gidişatı değiştirecek gibi görünüyor. 0.00006896$ seviyesine kadar çıkarak rekor tazelerken haliyle günlük hacim ve mevcut pazar değeri de rekor kırdı. Günlük hacim 25 milyar dolar seviyelerinde iken mevcut değer de 26 milyar dolar civarında. Yani günlük hacmin mevcut pazar değerine oranı 0.9 olarak gerçekleşiyor. 

Belki kripto para listesinin en altlarına doğru bu oranı yakalayabilen projeler bulmak mümkün olabilir ancak ilk 100 arasında verileri bu denli eşitleyebilmek gerçekten önemli bir başarı sayılabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23415 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Shiba Inu Coin, shiba inu ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim