Anlık Bildirim

Uçak savaşı oyunu Sky Warriors: Airplane Combat, önümüzdeki ay mobil cihazlara geliyor

Modern uçak savaşı oyunu Sky Warriors: Airplane Combat, önümüzdeki ay, yani Ekim 2021'de iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacak.

Sky Warriors: Airplane Combat ekimde mobil cihazlar için çıkacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Wildlife Studios'un yaptığı modern uçak savaşı oyunu Sky Warriors: Airplane Combat, mobil cihazlara geliyor.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Sky Warriors: Airplane Combat, 6 Ekim 2021'de iOS ve Android için çıkış yapacak. Oyun, oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Oyunun detaylarını, fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Sky Warriors: Airplane Combat Fragman

Sky Warriors'a bugün katıl ve bir as pilot ol! Gerçekçi hava savaşlarının ve adrenalin dolu 3B it dalaşlarında düşmanlarla çarpışmanın heyecanını yaşa!

Gerçek PvP Çok Oyunculu Oyun! Bir uçak filosuna gir ve arkadaşlarınla birlikte dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı çevrimiçi oyna.

Modern ve gerçekçi savaş uçakları! Birçok ülkenin jet motorlu uçakları dâhil olmak üzere dünyanın en iyi ve en gelişmiş savaş makinelerini uçur!

Sky Warriors: Airplane Games Sky Warriors: Airplane Games Sky Warriors: Airplane Games Sky Warriors: Airplane Games Games Ücretsiz 354,7 MB

Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu Sky Warriors: Uçak Savaş Oyunu Wildlife Studios Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim