Anlık Bildirim

Yüzüklerin Efendisi mobil oyunu indirmeye sunuldu

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar mobil oyunu krallık kurma tarzındaki strateji türü ile yeni dizi öncesinde hayranlara hikayeleri yeniden hatırlatma amacı taşıyor.

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar hazır Tam Boyutta Gör

Yüzüklerin Efendisi efsanesinin dizisi ekranlara çıkmaya hazırlanırken yeni bir mobil oyun da gerekli heyecanı oluşturmak için indirmeye sunuldu. Bununla birlikte ne kadar heyecan oluşturacak merak konusu. 

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar neler sunuyor?

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar adıyla hazırlanan yeni oyun temelde bir strateji türü ve mağazalarda bol bol karşımıza çıkan hükümdarlık tarzındaki oyunlardan pek bir farkı yok gibi görünüyor. 

Sıfırdan kendi kalemizi oluşturarak başladığımız oyunda kendimize ait bir güç yüzüğü var ve bunu güçlendirmekle uğraşıyoruz. Amacımız tek yüzüğe yönelik büyük mücadeleden galip gelmek. 

Ordular yetiştirip etrafı fethederek ilerlediğimiz oyunda klanlara katılarak daha güçlü oluyoruz. Bölyece Orta Dünya’da ikonik pek çok kale ve şehri fethediyoruz. Kazandığımız karakter puanları ile farklı yeteneklerde gelişiyoruz. Tek olarak yaptığımız görevler yanında tüm oyuncuların katıldığı büyük görevler de var. İlerledikçe hikâyenin önemli kahramanlarının kilidi açılıyor ve ordunuza katılıyor. LOTR efsanesinin animasyonları ve karakter tasarımları hayranlarını mutlu edecektir ancak oyundan ekstra bir beklenti pek mümkün değil. 

Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar Exptional Global Stilize Ücretsiz

The Lord of the Rings: War The Lord of the Rings: War The Lord of the Rings: War The Lord of the Rings: War Games Ücretsiz 2,2 GB
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20774 kez okundu.
25 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, Yüzüklerin Efendisi: Savaşlar ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim