Anlık Bildirim

Soğuk kış günleri için geliştirilen ısıtmalı eldiven: “Candle”

Vancouver merkezli Candle Apparel adlı bir şirket, ısıtmalı eldiven alanında kendine şans arıyor. Şehir kullanımına uygun Candle isimli eldiven, kullanıcıya üç farklı ısıtma seçeneği sunuyor.

Soğuk kış günleri için geliştirilen ısıtmalı eldiven: “Candle” Tam Boyutta Gör

Piyasada birçok örneği bulunan ısıtmalı eldivenler çoğunlukla kalın ve hantal aksesuarlar olarak dikkat çekiyor. Bu tür eldivenlerin mevcut yapıları da onları daha çok kayak gibi aktivitelerde kullanılabilir kılıyor. Piyasaya farklı bir soluk getirmek isteyen Vancouver merkezli Candle Apparel adlı şirketin bu anlamdaki çözümü ise şehir yaşamında da kullanıma uygun olarak tasarlanan “Candle” adlı eldivenler.

Süt ipeği adı verilen ve pamuktan üç kat daha yumuşak olduğu belirtilen bir malzemenin de kullanıldığı suya ve rüzgâra dayanaklı eldivenler, aynı zamanda esnek ve nefes alabilir bir şekilde tasarlanmış.

Dokunmatik eldiven özelliğini de barındıran giysinin en önemli kabiliyeti ise malum olduğu üzere ısıtma yeteneği. Kumaşın içinde yerleştirilmiş ve tüm parmakları kaplayan yekpare karbon fiber ısıtıcı malzeme, çıkarılabilir bir lityum polimer pilden güç alıyor. Eldivenlerin arka kısmına yerleştirilen pil, şirkete göre kullanıcının elini 50 santigrat dereceye kadar ısıtabilme imkânına sahip.

Kullanıcıların isteğine göre azaltılıp artırılabilen üç adet sıcaklık değeri bulunan eldiven, en yüksek ısı değerinde üç saat ve en düşük değerde ise altı saat kullanım süresi vadediyor.

Kitlesel fonlama yoluyla sipariş verilen ve yıkanabilme özelliğine de sahip eldivenler için talep edilen fiyat ise 99 dolar. Eldivenlerin perakende fiyatının ise 160 dolar olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim