Anlık Bildirim

Honor MagicWatch 2 satış rekoru kırdı

Honor geçtiğimiz Kasım ayında, V30 serisi akıllı telefonları ile birlikte MagicWatch 2 adlı yeni akıllı saatini de tanıtmıştı. Büyük ilgiyle karşılaşan cihazın ilk partisi 1 dakikada tükendi.

Honor MagicWatch 2 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

Çin'de satışına başlanan Honor MagicWatch 2 büyük bir ilgiyle karşılandı. Önceki model de son derece popüler olduğu için bu durum hiç kimse için sürpriz olmadı. Resmi raporlara göre akıllı saat sadece 1 dakika içinde 10.000 adet sattı.

Görünüşe bakılırsa ilk parti 10.000 adetle sınırlıydı. Bu da zaten 60 saniyede tükendi. Akıllı saati satın almak isteyenler diğer müşterilerin 7 Ocak tarihini beklemeleri gerekecek. Zira MagicWatch 2'nin ikinci partisi o gün satışa sunulacak.

Honor MagicWatch 2 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

14 gün pil ömrü

Kirin A1 platformundan güç alan akıllı saat 1.39 inç AMOLED ekran taşıyor. Cihazda 15 farklı egzersiz modu var. Aynı zamanda kalp atış hızını ölçebiliyor.

Honor MagicWatch 2 satış rekoru kırdı Tam Boyutta Gör

5 ATM suya dayanıklılık derecesine (50 metreye kadar) sahip olan akıllı saat, Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlıyor. Ayrıca Honor MagicWatch 2'nin 14 günlük pil ömrü ile öne çıktığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim