Anlık Bildirim

South Park için 900 milyon dolarlık dev anlaşma: 6 yeni sezon, 14 yeni film ve 1 yeni oyun

Popüler ve sevilen animasyon dizisi South Park için yeni bir anlaşma yapıldı. 6 yeni sezon, 14 yeni film ve 1 yeni oyun bizleri bekliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

South Park için 900 milyon dolarlık anlaşma Tam Boyutta Gör

İlk sezonu 1997 yılında başlayan ve şu anda 23 sezonu bulunan South Park için dev bir anlaşma yapıldı. Dizinin yaratıcıları Matt Stone ve Trey ParkerViacomCBS ile 900 milyon dolarlık yeni bir anlaşma yaptı. 

6 Yeni Sezon, 14 Yeni Film ve 1 Yeni Oyun

Yapılan 900 milyon dolarlık anlaşma sonucunda South Park en az 6 sezon daha devam edecek. Ayrıca Paramount+ için yayınlanacak olan 14 de yeni film gelecek. Bu anlaşmada özellikle 14 yeni filmin dikkat çektiğini söylemek gerek. Bu filmlerin dağılımı nasıl olacak büyük merak konusu.

South Park ile ilgili yaklaşan içeriklerden heyecanlandıran bir diğeri ise yeni oyun. Son dönemde South Park için South Park: The Stick of Truth ve South Park: The Fractured but Whole isimli iki farklı oyun çıkmıştı. İlk oyun bir hayli sevilse de ikinci oyun pek sevilmemişti. Yeni oyun hakkında ir açıklama yapılmadı ancak 3 boyutlu bir oyun olacağı söylendi. Umuyoruz ki kaliteli ve dizinin mizahını yansıtan bir oyun olur.

Kaynakça https://www.videogameschronicle.com/news/a-new-south-park-game-is-in-development-creators-confirm/ https://screenrant.com/south-park-season-30-renewed-new-movies-updates/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim