Anlık Bildirim

Sparkle özel tasarımlı GeForce GTX 260 modelini gösterdi

Sparkle özel tasarımlı GeForce GTX 260 modelini gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Calibre serisi GeForce GTS 250 modelini tanıtan Sparkle, GeForce GTX 260'ın da özel tasarımlı yeni bir versiyonunu hazırladı. Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan firmanın yeni modeli 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sundan güç alıyor ve ilk etapta soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Referans tasarımda kullanılan standart soğutucuya kıyasla kartın daha serin çalışmasını sağladığı belirtilen özel soğutucusuna ek olarak kartı üzerindeki asıl değişikliklerin baskılı devre tasarımında olduğu belirtiliyor. vGPU ve vMem için eklenen ekstra fazların yanı sıra Japon kapasitörler ile kartın stabilitesinin ve hız aşırtma başarımının arttırıldığı belirtiliyor.

Saat hızları itibariyle Nvidia'nın belirlediği referans değerlere sadık kalan Sparkle'ın yeni modeli 576MHz GPU, 1242MHz paralel işlemci ve 1998MHz bellek saat hızlarıyla geliyor. 448-bit bellek veri yolu desteği, 216x paralel işlem birimi ve 896MB GDDR3 bellekle gelen ekran kartı ayrıca Triple SLI, CUDA ve PhysX teknolojilerine destek veriyor.

Sparkle'ın yakın zamanda satışına başlaması beklenilen yeni modelin fiyatı hakkındaysa henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim