Anlık Bildirim

İkinci el GeForce RTX 3000 ekran kartlarına dikkat: Madenciler piyasaya boca ediyor

Kripto para madencileri ellerindeki ekran kartlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Oldukça hor kullanılan ekran kartlarının büyük kısmında arızalar olduğu ifade ediliyor. 

RTX 3090 Tam Boyutta Gör

Yılın başlarından bu yana kripto para piyasasında yaşanan büyük düşüş madencileri de zarar ettiriyor. Yakın dönemde kârlılık konusunda bir umut göremeyen piyasada yavaş yavaş madenci cihazları ikinci ele düşmeye başladı.

İkinci el madenci cihazlarına dikkat

Son haftalarda Çinli ve Asyalı madencilerin ikinci el cihazları adeta piyasaya boca ettikleri tespit edilmiş. Gerek sosyal medya platformlarında birebir satışlar gerekse ikinci el sitelerinde satışlar ile bu cihazlar elden çıkarılıyor.

Madenci cihazlarının ikinci eli ne yazık ki bir oyuncu ekran kartının ikinci eli gibi değil. Daha fazla verim alabilmek için ekran kartlarının adeta canı çıkarılıyor. Bunun sonucunda değiştirilen bileşenler, bozulan bellek modülleri çok şaşırtıcı olmuyor.

İkinci el ekran kartı arayanların mutlaka bu ayrıntılara dikkat etmesi isteniyor. Ucuz ekran kartı almak adına içinden çıkılamayan sorunlarla karşılaşılabilir. Yüzlerce ekran kartının ikinci el piyasasına çıktığı dönemde mağdur olmak çok kolay.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11093 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, Bitcoin (BTC) ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim