Anlık Bildirim

Star Wars Jedi Fallen Order ve Titanfall’un geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor

Star Wars Jedi Fallen Order, Medal of Honor: Above and Beyond ve Titanfall’ı geliştiren Respawn Entertaintment, tamamen yeni olan bir oyun üzerinde çalışması için yazılım mühendisi arıyor.

Star Wars Jedi Fallen Order ve Titanfall’un geliştiricisi yeni bir oyun üzerinde çalışıyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl yayınlanan, yılın başarılı oyunlarından biri olan Star Wars Jedi Fallen Order’ın geliştirici stüdyosu Respawn Entertaintment, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Star Wars Jedi Fallen Order’ın sorunlarına rağmen güzel bir iş ortaya koyan, daha öncesinde de Titanfall ile oyuncuların sevgisini kazanan Respawn Entertaintment’ın yeni bir IP üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yani tamamen yeni bir oyun üzerinde. Ne yazık ki oyun ile ilgili bir bilgi yok ancak yeni bir oyun için kurulan ekipte çalışacak bir yazılım mühendisi aranıyor şu anda. Bu yeni küçük ekip, küçük bir oyunun habercisi de olabilir. Büyük bir oyunun erken geliştirme sürecini üstlenen küçük bir ekip de olabilir.

Detaylar ilerleyen süreçte belli olacaktır ancak bu tarzda başarılı bir stüdyonun tamamen yeni bir oyun geliştirdiğini öğrenmek güzel bir haber.

Respawn Entertaintment daha öncesinde Titanfall 1, Titanfall 2, Star Wars Jedi: Fallen Order, Apex Legends, ve Medal of Honor: Above and Beyond oyunlarını geliştirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim