Anlık Bildirim

SteelSeries Arctis 9 çift bağlantılı kulaklık ülkemizde satışa çıkıyor

Kısa süre önce oyunculara yönelik olarak tanıtılan SteelSeries Arctis 9 çift bağlantılı oyuncu kulaklığı ülkemizde satışa çıkıyor. SteelSeries Arctis 9 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

SteelSeries Arctis 9 çift bağlantılı kulaklık ülkemizde satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

SteelSeries markasının oyuncu donanımları sektöründe çok beğenilen Arctis kulaklık serisi büyümeye devam ediyor. SteelSeries Arctis 9 üst seviyede oyunculara en iyi ses deneyimini hedefliyor.

SteelSeries Arctis 9 özellikleri ve fiyatı

SteelSeries Arctis 9 serinin son üyeleri gibi kayıpsız ses iletimine odaklanıyor. Firmanın özel 2.4GHz bağlantısı yüksek kalitedeki sesi en düşük gecikmede oyuncuya ulaştırıyor. Aynı anda Bluetooth bağlantısını kullanarak müzik dinleme veya telefon cevaplama gibi işlemlerinize de olanak tanıyor. Arctis soundscape ise sesin nereden geldiğini anlamanıza yardımcı oluyor.

Kulaklığın kafa bandı çelik ile güçlendirilmiş bir iskelete sahip ve süspansiyon şeridi ekstra konfor sağlıyor. Kapaklar üzerindeki Airweave kumaş yastık ise uzun oyun sürelerinde rahat etmenize yardımcı oluyor.

Kulaklıktaki mikrofon Discord tarafından onaylı. ClearCast teknolojisi çift yönlü tasarım ile etkileyici bir gürültü engelleme yapabiliyor. ChatMix için kulaklık üzerindeki tuşlar hızlı bir kontrol imkanı sunuyor. Tek şarj ile 20 saate yakın kesintisiz kullanım sunan SteelSeries Arctis 9 modeli 1999TL fiyat etiketi üzerinden N11 platformunda sipariş almaya başladı. .

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim