Anlık Bildirim

Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı

Tekfur kalelerine akınlar düzenleyerek yavaş yavaş Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerini attığınız Osman Gazi oyunu, mobil dünyadan sonra PC platformuna da geldi.

Yerli Osman Gazi oyunu Steam mağazasında yerini aldı Tam Boyutta Gör

Yılın başlarında mobil platformlar için mağazalarda yerini alan Osman Gazi oyunu artık PC için de oynanabilecek. Umuro Games oyunu Steam mağazası üzerinden dağıtmaya başladı.

Osman Gazi oyunu neler sunuyor?

Umuro Games uzun yıllardır Türk tarihi ile ilgili oyunlar yapıyor ve bugüne kadar 10 milyondan fazla kişiye ulaştı. Osman Gazi oyunu ilk olarak mobil platformlar için sunulmuştu. Yakın dönemde PS4 ve Nintendo Switch platformlarında da oyunu görebileceğiz.

Yapımcının diğer oyunları gibi Osman Gazi de kılıç sallama ve ok atma mekaniği ile ilerliyor. Gerçek olaylardan esinlenen oyunda savaş tekniklerini öğrenerek işe başlıyorsunuz. Çeşitli görevlerle dönemin tekfur kalelerine baskınlar yaparak ganimet elde ediyorsunuz. Tarihin akışına göre Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerini yavaş yavaş atarak ilerliyorsunuz.

Emek verilmiş grafiklere ve görsel atmosfere sahip olan Osman Gazi oyunu ekran üzeri kontrollerle ilerliyor. Karşılaştığınız görevlere göre aksiyon ikonları değişiyor. Türün rakipleri kadar üst seviye olmasa da ortalama bir grafik performansına sahip olan oyun 25 Eylül tarihine kadar 7.49TL olacak.

 

 

Osman Gazi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16504 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, osman gazi ve
2 etiket daha osman gazi steam Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim