Anlık Bildirim

Strateji oyunu Fury of Dracula mobil cihazlar için yayınlandı

Daha öncesinde kutu oyunu olarak çıkan, geçtiğimiz yıl da PC'ye gelen Fury of Dracula'nın dijital versiyonu şimdi de mobil cihazlar için çıkış yaptı.

Strateji oyunu Fury of Dracula mobil cihazlar için yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Nomad Games'in yaptığı strateji oyunu Fury of Dracula, iOS ve Android cihazlar için yayınlandı.

Daha öncesinde bir masa oyunu olarak çıkış yapan Fury of Dracula, geçtiğimiz yıl da dijital versiyonu ile PC'ye gelmişti. Şimdi de Fury of Dracula: Digital Edition mobil cihazlara geldi. Oyun Kont Dracula ve vampir avcıları Dr Abraham Van Helsing, Dr John Seward, Mina Harker ve Lord Arthur Godalming'e odaklanıyor.

Oyunda ister avcılardan birini kontrol ederek Dracula'yı yakalamaya çalışın, ister Dracula'yı kontrol edip kıtadaki vampirlerin gücünü arttırın. Oyunda Dracula tarafı daha çok gizlilik ve aldatmaca üzerineyken, avcıların tarafı ise daha çok takım çalışması üzerine.

Oyun şu anda App Store'da 46,99 TL, Google Play tarafında ise oyun şu an için "Ön Kayıt" durumunda. Çok kısa bir süre içinde App Store'daki fiyatına yakın bir ücrete satışa çıkacaktır. Oyunun videosunu ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Fury of Dracula Fury of Dracula Fury of Dracula Fury of Dracula Games $4.99 433,8 MB

Fury of Dracula Fury of Dracula Fury of Dracula Fury of Dracula Nomad Games Masa Oyunları ?50,99

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim