Anlık Bildirim

Samsung'dan Microsoft Surface Book'a rakip geliyor: Galaxy Book

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Microsoft'un büyük beğeni toplayan Surface Book dizüstü bilgisayarına rakip çıkarmaya hazırlanıyor. Yeni dizüstü için hazırlanan bir uygulama ortaya çıkmış durumda
Samsung, Microsoft'un Surface Book dizüstü bilgisayarına rakip çıkarabilecek firmalardan biri. Yeni haberlere göre Güney Koreli şirket Windows 10 ekosisteminde daha da fazla genişlemek istiyor. Windows Mağazası'nda yayınlanan Book Ayarları (Book Settings) isimli bir uygulama, Samsung'un açıkça Windows 10 çalıştıran ve kullanıcıların yapılandırma ayarlarına erişim sağlayabilmeleri için Mağazada özel bir uygulaması olan Galaxy Book üzerinde çalışabileceğini gösteriyor.
Windows Mağazası'nda yer alan uygulama diğer bilgisayarlara yüklenemiyor ve açıklamada Surface Book'a rakip olarak gelebilecek Galaxy Book için geliştirildiği yazıyor. İlginç olan şey uygulamanın Windows PC'lerde, HoloLens'de ve Surface Hub'da çalıştığının iddia ediliyor olması. Dolayısıyla Galaxy Book, Surface Book'a rakip bir cihaz olmanın ötesine de geçebilir.
Mağazada yer alan uygulamanın açıklamasında "Lütfen Pil Ömrü Uzatıcı, Ekran modu, Desenle Oturum Açma, Kullanım kılavuzu ve diğer Samsung özelliklerini içeren 'Book Ayarları'nı yükleyin. Book Ayarları, Galaxy Book uygulamasıdır. Diğer cihazlarda normal şekilde çalışmayabilir." ifadeleri yer alıyor.
Kısıtlı bilgilere sahip olduğumuzdan, Galaxy Book'un aslında Microsoft'un en yeni dizüstü bilgisayarına rakip bir cihaz olup olmadığını anlamak zor. Ancak ismi, şirketin bu yönde bir hamleye hazırlandığını gösteriyor. Uygulamanın amacı ne olursa olsun, Samsung'un Galaxy Book üzerinde çalıştığı net şekilde ortaya konmuş durumda. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim