Anlık Bildirim

TeamGroup 13.000 MB/sn ulaşan hızlara sahip PCIe 5.0 SSD çözümünü tanıttı

Bellek ve depolama bileşenleri ile sektörde varlığını sürdüren TeamGroup, 13.000 MB/sn okuma ve 12.000 MB/sn yazma hızlarına sahip yeni SSD çözümlerini tanıttı. İşte detaylar

TeamGroup şaşırtıcı hızlar sunan yeni SSD sürücüsünü tanıttı Tam Boyutta Gör

Günümüzde yavaş yavaş yaygınlaşmaya başlayan PCIe 5.0 SSD çözümlerine yeni bir rakip ekleniyor. Bellek sektörünün büyük isimlerinden TeamGroup, 13.000 MB/s sıralı okuma ve 12.000 MB/sn yazma hızlarına sahip T-Force Cardea PCIe Gen5 SSD sürücüsünü duyurdu.

Kurumsal müşteriler yerine tüketicilere sunulacak

Önümüzdeki dönemlerde sunucular ve kurumsal firmaları hedefleyen Adata, Samsung, Intel ve Koxia’nın Gen 5 SSD’lerine benzer hızlar sunacak yeni sürücü, tüketiciler için 4 TB’a kadar ulaşan kapasiteler ile satışa çıkacak. Şirket ayrıca, yeni Gen5 SSD'sinin oyun bilgi işlem pazarı, video akışı, sanal gerçeklik ve dijital alanlarda tüm ihtiyaçları karşılayabileceğini düşünüyor.

T-Force Cardea PCIe Gen5'in NVMe 2.0 yuvalı bir anakart gerektirmesi dışında farklı bir teknik detay paylaşmayan TeamGroup, yeni çözümün seri üretimine 2022'nin üçüncü çeyreğinde başlamayı planlıyor. Bununla beraber kullanıcıların bahsedilen hızlardan en iyi şekilde yararlanmaları için Intel Alder Lake veya AMD'nin yakında çıkacak AM5 CPU'larına ihtiyaçları olduğunu hatırlatmamız gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim