Anlık Bildirim

Tesla'dan çocuklar için 1900 dolarlık elektrikli ATV

Cybertruck elektrikli pickup ve Cyberquad elektrikli ATV'nin gerçekleri henüz üretime giremese de Tesla, çocuklar için tasarlanan elektrikli ATV'yi piyasaya sürdü. Satışlar şimdiden tükendi.

Tesla'dan çocuklar için 1900 dolarlık elektrikli ATV Tam Boyutta Gör

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, elektrikli pickup modeli Cybertruck'ı tanıtırken bir de onunla benzer tasarıma sahip Cyberquad ATV'yi gözler önüne sermişti. Pickup'ın üretimi 2022'ye ertelendi, ATV'nin geleceği ise belirsizdi. Cyberquad kısa süre önce satışa çıktı, fakat biraz farklı bir formda.

Tesla ve Radio Flyer, çocuklar için elektrikli ATV piyasaya sürdü. LED ışık şeridi dahil olmak üzere Cybertruck'tan esinlenen tasarımı, çelikten yapılmış şasisi, ayarlanabilir süspansiyon sistemi ve arka disk frenleriyle gerçek bir ATV'nin küçültülmüş versiyonu olarak karşımıza çıkan Cyberquad'ın fiyatı 1,900 dolar olarak açıklandı.

Tesla'nın mini elektrikli ATV'sinde 36V lityum iyon batarya paketi bulunuyor. Çıkarılabilir şekilde tasarlanan bu batarya, 24 kilometre sürüş menzili sağlıyor. Bunun bir oyuncak için hayli yeterli bir menzil olduğunu söylemek mümkün. Üstelik evdeki standart priz vasıtasıyla 5 saatte bataryayı tam doluma ulaştırmak mümkün.

Elektrikli ATV'nin azami hızı tercihe göre 8 km/s veya 16 km/s olarak ayarlanabiliyor. Cyberquad, 8 yaş ve üzerindeki çocuklar için tasarlanmış. Taşıyabileceği azami ağırlık ise 68 kilogram olarak belirtilmiş. Elektrikli ATV'nin şu an için yok sattığı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8060 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, Tesla ve
2 etiket daha elektrikli atv cyberquad
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim