Anlık Bildirim

Elon Musk, Tesla Yapay Zeka Günü etkinliğinin tarihini açıkladı

Tesla, yapay zeka alanındaki ilerlemelerini sergileyeceği bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Şirket CEO'su Elon Musk, Tesla AI Day etkinliğinin ne zaman yapılacağını duyurdu.

Tesla Yapay Zeka Günü etkinliğinin tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Tesla CEO'su Elon Musk, daha önce yaptığı bir açıklamada şirketin Yapay Zeka Günü etkinliğine ev sahipliği yapmayı planladığını söylemişti. Deneyimli yönetici şimdi de başlangıçta Temmuz ayında yapılması planlan Tesla AI Day etkinliğinin 19 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini duyurdu.

Tesla'nın Yapay Zeka Günü kapsamında yazılım ve donanım alanında kaydettiği ilerlemeleri paylaşması bekleniyor. Şirket, otonom sürüş ve diğer teknolojilerdeki başarıları hakkında konuşabilir. Ayrıca yapay zekanın geliştirilmesi ayrı bir konu olarak ele alınacak.

Yeni yeteneklere kapı açacak

Elon Musk, Yapay Zeka Günü'ne bir başka açıdan daha önem veriyor. Ünlü girişimciye göre etkinlik sadece şirketin yapay zeka alanındaki ilerlemelerini sergilemekle kalmayacak aynı zamanda Tesla'nın daha üst düzeyde başarıya ulaşmasına yardımcı olabilecek yetenekli insanları bulmasını sağlayacak.

Tesla Yapay Zeka Günü etkinliğinin tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Tesla AI Day etkinliği öncesinde şirkette çalışmak isteyen yazılım mühendisleri supercomputing@tesla.com adresine bir e-posta göndererek başvuruda bulunabiliyorlar. Adaylarda makine öğrenimi, bilgisayar görüşü ve sinir ağları konusunda bilgi ve deneyim gibi nitelikler aranıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim