Anlık Bildirim

Yılın merakla beklenen aksiyon filmi The King's Man'den karakterlerin tanıtıldığı görseller geldi

Sevilen aksiyon filmi serisi Kingsman'in yıllar öncesini anlatacak olan The King's Man filminden geçtiğimiz saatlerde yenigörseller paylaşıldı.                  

The King's Man'den karakterlerin tanıtıldığı görseller geldi Tam Boyutta Gör

İlk filmi Kingsman: The Secret Service 2014 yılında, ikinci filmi Kingsman: The Golden Circle ise 2017 yılında yayınlananan serinin yeni filmi The King's Man'den yeni görseller paylaşıldı.

Paylaşılan yeni görsellerde filmin önemli karakterlerinin tamamının posterlerini görebiliyoruz. Film daha önceki filmlerin aksine karakterleri olarak da ilgi çekici duruyor diyebiliriz. 

The King's Man ismi ile yayınlanacak olan serinin üçüncü filmi ise ilk iki filmin öncesini konu alacak. Hatta spesifik olarak Kingsman'in kuruluşunu anlatacak. Üçüncü filmin yönetmenliğini de ilk iki filmin yönetmeni olan Matthew Vaughn üstlenecek. Filmin senaristliğini ise Matthew Vaughn ve Karl Gajdusek üstleniyor.

Covid-19 sebebiyle birçok kez ertelenen film, bir kez daha ertelenmezse 22 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Daniel Brühl, Matthew Goode, Charles Dance, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Tom Hollander ve Djimon Hounsou bulunuyor. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim