Anlık Bildirim

Toyota Yaris'in ticari versiyonu tanıtıldı: Yaris ECOVan

İspanya'da tanıtılan ve şimdilik sadece bu ülkede satılacak olan Toyota Yaris ECOVan yakında diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak. İşte Yaris ECOVan'ın özellikleri:

Toyota Yaris'in ticari versiyonu tanıtıldı: Yaris ECOVan Tam Boyutta Gör

Dördüncü nesil Toyota Yaris'in ECOVan adı verilen yeni bir versiyonu tanıtıldı. İspanya'da ortaya çıkan model hibrit motorlu bir hafif ticari araç olarak piyasaya sürülecek.

Yaris ECOVan özellikleriyle neler sunuyor?

Toyota Yaris ECOVan'ın dışarıdan görünümü standart modelle aynı. Öte yandan bu modelde vinil kaplı arka camlar da tercih edilebiliyor. Asıl değişimin yaşandığı iç mekanda ise arka koltukların kaldırıldığını, burada eşya taşımaya uygun düz bir zemin oluşturulduğunu görüyoruz.

Yapılan değişiklik sayesinde arka bölümde 720 litrelik kargo alanı oluşturulmuş. Standart Yaris'in bagaj hacmiyse 286 litre. Kargo alanı ile sürücü ve yolcunun bulunduğu kısım kafesle ayrılmış. Kargo alanında ayrıca büyük ve ağır eşyaları sabitlemek için çeşitli bağlantı noktalarına yer verilmiş.

430 kilograma kadar yük taşıyabildiği belirtilen Toyota Yaris ECOVan yalnızca hibrit sistemle tercih edilebiliyor. 1.5 litre ünite ve bir elektrik motorundan oluşan sistem toplamda 116 beygir güç üretiyor. Üretilen güç ön tekerleklere e-CVT şanzımanla aktarılıyor.

Toyota Yaris'in ticari versiyonu tanıtıldı: Yaris ECOVan Tam Boyutta Gör

Yaris ECOVan iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. Business Plus isimli giriş seviyesinde çeşitli Toyota Safety Sense sürüş yardımcıları, 7 inç dokunmatik multimedya ekranı, LED farlar, klima ve 15 inç alaşım jantlar standart. Active Tech isimli donanım seviyesiyse bunlara ek olarak anahtarsız giriş ve çalıştırma, LED stoplar ve geri görüş kamerası gibi özellikleri devreye sokarken multimedya ekranı da 8 inç'e yükseliyor.

Yaris ECOVan'ın fiyatı binek modelden biraz daha yüksek. Bu dönüşüm fiyata +1300 euro olarak yansıyor. Giriş seviyesi 23.373 euro, Active Tech donanım seviyesiyse 24.498 euro'dan başlıyor. Şimdilik sadece İspanya'da satılacak ticari versiyon yakında diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9155 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, yaris ve
2 etiket daha ticari ecovan
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim