Anlık Bildirim

TP-Link yeni 3 bant WiFi 6 oyuncu yönlendiricisini duyurdu

TP-Link Archer GX90 adındaki WiFi 6 oyuncu yönlendiricisi öncelik yazılımı sayesinde oyunculara 4808Mbps seviyesine kadar veri aktarım hızlarını ayırabiliyor.

TP-Link yeni 3 bant WiFi 6 oyuncu yönlendiricisini duyurdu Tam Boyutta Gör

CES 2020 fuarında oyuncu ürünleri öne çıkan tanıtımlar arasındaydı. Oyun sistemleri kadar oyunculara yüksek hızlar sunan ağ ürünleri de revaçtaydı. TP-Link fuarda en iddialı yönlendiricisini duyurdu.

TP-Link Archer GX90 özellikleri ve fiyatı

TP-Link Archer GX90 oyuncu yönlendiricisi 3 bant kullanımı ile en verimli bağlantıları sağlıyor. 2.4GHz, 5GHz ve 5GHz şeklinde 3 banttan toplamda 6600Mbps veri aktarım hızlarına ulaşılabiliyor. Sadece oyuncular için ise 4808Mbps seviyesine kadar hız kanalı ayrılabiliyor.

8 antenli bir yapıda olan Archer GX90 ayrıca Game Accelerator ve Game Statistics gibi oyunlarda öncelik sağlayacak ve anlık istatistikler sunacak yazılımlar barındırıyor.

TP-Link Archer GX90 oyuncu yönlendiricisi 330$ fiyat etiketine sahip. Oyuncu özellikleri olmayan ve USB ile LAN portlarının olduğu Archer AX90 yönlendiricisi ise 300$ ile alternatif durumda. Ayrıca Archer TX3000E adındaki oyuncu WiFi adaptörü de 3 katı yüksek hız vaadiyle 50$, ev için menzil arttırıcı RE505X ise 70$ fiyat etiketine sahip.

TP-Link yeni 3 bant WiFi 6 oyuncu yönlendiricisini duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim