Anlık Bildirim

Ünlü rapçi Tupac’ın daha önce görülmemiş fotoğrafları NFT’ye dönüştürülecek

Pek çok şeyin NFT'si çıktı. Bu defa da ünlü sanatçı Tupac'ın daha önce yayınlanmamış fotoğraflarının NFT'si çıkıyor.                                                   

Tupac’ın daha önce görülmemiş fotoğrafları NFT’ye dönüştürülecek Tam Boyutta Gör

1996 hayatını kaybeden efsane rap sanatçısı Tupac’in daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları NFT’ye dönüştürülecek. Amerikalı efsane sanatçı Tupac Shakur’un NFT koleksiyonu 18 farklı NFT’den oluşacak ve 30 Kasım 2021 tarihinde popüler NFT pazaryeri OpenSea’de satışa sunulacak.

1992 yılında kaydedilen Tupac’ın ilk stüdyo albümü 2Pacalypse Now’un lansman partisinde gazeteci ve fotoğrafçı Lawrence “Loupy D” Dotson tarafından çekilen ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış fotoğraflar NFT’ye dönüştürülerek Tupac hayranları ile buluşturulacak.

Elde edilen gelirin bir kısmı ile Tupac’ın doğduğu şehirde ağaçlandırma çalışması yapılacak. NFT koleksiyonunda 17 farklı fotoğraf yer alıyor. 18'incsi ise tüm bu fotoğrafların birleşimiyle Süper NFT kolajı olarak satışa sunulacak.

Lawrence “Loupy D” Dotson konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

“Bu fotoğraflara baktığınızda Tupac’ın gözlerinde kararlılık, tutku, havalılık, parlaklık görebilirsiniz. Bu fotoğraflar Tupac’ın kimsenin görmediği bir yanını gösteriyor. Bu fotoğraflar Pac’ın mücevherlerle ve Versace ile kaplı olmadığı zamanlarda çekildi. Fotoğrafları çektiğim gece sahneye ne için çıktığını biliyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim