Anlık Bildirim

Gizemli macera oyunu Unholy Adventure, ücretsiz olarak Android için çıktı

Point and click türündeki gizemli macera oyunu Unholy Adventure, Android cihazlar için ücretsiz olarak çıkışını yaptı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Unholy Adventure Android için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Dali Games'in yaptığı gizemli macera oyunu Unholy Adventure, Android cihazlar için yayınlandı.

Unholy Neighborhood ismi ile de bilinen oyun Unholy Adventure, içerisinde yüzlerce bulmaca barındırıyor. Oyun, kasvetli karanlık bir mahallede garip şeylerin olduğu bir ortamda geçiyor. Peter Grim isimli karakteri kontrol ediyorsunuz ve eşinizi kimin kaçırdığını bulmaya çalışıyorsunuz. Bu gizemi araştırırken dev farelerin nereden geldiğini, garip fırtınanın ne olduğunu ve daha birçok gizemi de çözmeye çalışıyorsunuz. 

Unholy Adventure, şu anda Android cihazlar için Google Play üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir durumda. Oyun ayrıca bu yıl sonunda PC ve iOS için de çıkışını yapacak. Oyunun mağaza sayfasını ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Unholy Adventure Fragman

Unholy Adventure: Mystery Unholy Adventure: Mystery Unholy Adventure: Mystery Unholy Adventure: Mystery Dali Games: adventure games Çevrimdışı Ücretsiz  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim