Anlık Bildirim

Ünlü kripto borsasından Türk kullanıcılara jest

Huobi Global, 18 Ekim’deki Avrasya Blockchain Zirvesi’nin açılış etkinliğinde Türk kullanıcıları sevindirici bir iddiada bulundu. Singapur merkezli borsa, Türk lirası için kapılarını açıyor.

Ünlü kripto borsasından Türk kullanıcılara jest Tam Boyutta Gör

Huobi Global'in ev sahipliği yaptığı Eurasia Blockchain Summit (Avrasya Blockchain Zirvesi) açılış etkinliğinde, şirket Türkiye'ye yayılımı hakkında daha fazla bilgi açıkladı. Özellikle, Huobi, yerel bir ekibin, yerel dil seçeneğinin, mobil uygulamanın, özel ticaret ücretlerinin ve Huobi Türkiye için ayrıntılı bir stratejinin başarılı bir şekilde kurulmasını açıkladı.

Huobi, Türk kullanıcıları için EFT ve havale imkanı sağlamayı düşünüyor. Kullanıcılar, banka transferi ile en büyük stabil coin olan Tether (UDST) satın alabilecekler.

Ayrıca yapılan açıklamaya göre, Türkiye'deki kullanıcılar ellerinde Huobi Token'ı (HT) bulundurmaları halinde işlem ücretlerinde %50'lik bir indirim görecekler. 

Huobi'nin Türkiye'ye genişlemesiyle alakalı yapılan ilk açıklamada (Haziran 2019), Huobi Global CEO'su Livio Weng, borsanın önümüzdeki 12 ay içinde agresif bir şekilde hareket edeceğini belirtmişti ve Türkiye'yi çok önemli ve umut verici potansiyel bir pazar olarak nitelendirmişti.

Ünlü kripto borsasından Türk kullanıcılara jest

Huobi’nin Türkiye açılımının ardında, nüfusun %20'sinin elinde herhangi bir kripto para tutması etkili olmuş. Şirket bu oranı, ''ankete katılan tüm ulusların kişi başına en yüksek kripto para birimi mülkiyeti oranı” diye tanımlıyor.

Huobi Grorup bölge başkanı Mohit Davar, yerel yönetmeliklere uygun olarak çalışacaklarını söyledi ve ''Huobi için önemli olan piyasaya uyumlu bir şekilde girmektir. Onlarla kontrollü bir şekilde yakın çalıştığımızdan emin olmak için paydaşlarla konuşuruz. Bu yüzden hazırlık, zamanımızı alıyor” diye ekledi.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim