Anlık Bildirim

Telefonunuza gelen ışığı kullanarak oynadığınız Unmaze, iOS ve Android için çıkışını yaptı

Enteresan bir hikayeye sahip olan görsel roman oyunu Unmaze, iOS ve Android cihazlar için App Store ve Google Play üzerinden çıkışını yaptı.

Unmaze, mobil cihazlar için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Upian ve Hiver Prod'un birlikte yaptığı görsel roman oyunu Unmaze, mobil cihazlar için çıkışını yaptı.

Unmaze, şu andan itibaren ücretsiz olarak App Store ve Google Play'de erişilebilir durumda. Oyun yaklaşık olarak 750MB boyutunda. Oyunun fragmanını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Unmaze Fragman

Görsel roman tarzındaki oyunda sizin de tahmin edebileceğiniz gibi en öne çıkan nokta hikayesi ve tasarımları. Hikaye, Yunan mitolojisine ve Minotaur mitlerine dayanıyor. Asterion ve Theseus adlı iki genç bir labirentte kaybolur ve kaçmanın bir yolunu bulmaya çalışırlar. Oyunun amacı da bu çocukların labirentten kaçmasını sağlamak. 

Sizin kontrol edeceğiniz ve gençlere yardım edeceğiniz karakterin adı ise Ariadne. Aldığınız her kararın ardından oyunun hikayesi değişecek. Oyun maalesef tamamen metin üzerinden aktarılıyor, bir seslendirme mevcut değil. Tasarımlar da tamamen elle çiziilmiş tasarımlar olacak.

Unmaze Unmaze Unmaze Unmaze Games Ücretsiz 773,3 MB

Unmaze Unmaze Unmaze Unmaze ARTE Experience Çevrimdışı Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim