Anlık Bildirim

Sevilen strateji oyunu XCOM 2 Collection, önümüzdeki ay Android'e geliyor

Strateji türünün önemli oyunlarından biri olan ve geçtiğimiz aylarda iOS'a gelen XCOM 2 Collection, önümüzdeki ay Android cihazlara gelecek.

XCOM 2 Collection Android'e geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını 2K'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Feral Interactive'in yaptığı strateji türünün önemli oyunlarından biri olan XCOM 2 Collection'ın Android için yayın tarihi açıklandı.

Daha öncesinde iOS için çıkış yapan sevilen strateji oyunu XCOM 2 Collection, 13 Temmuz'da Android cihazlar için çıkışını yapacak. Oyunun mağaza sayfasını aşağıda bulabilirsiniz. Ne yazık ki şu anda fiyatı belli değil ancak iOS cihazlar için 229,00 TL'ye satılıyor. Android'de de yaklaşık olarak bu fiyata satılacaktır.

XCOM 2 Collection Fragman

XCOM® 2 Collection, paket indirimiyle ödüllü strateji oyunu XCOM 2'yi, War of the Chosen genişleme paketini ve dört DLC paketini (Resistance Warrior Pack, Anarchy's Children, Alien Hunters, Shen's Last Gift, Tactical Legacy Pack) içerir.

Uzaylılar, bir yandan insanlık için parlak bir gelecek vaat ederken diğer yandan şeytani planlarını gizleyerek Dünyayı yönetiyor. İmkânsız zorluklarla karşı karşıya kalan bir gerilla birliğinin lideri olarak uzaylı tehdidini ortadan kaldırmak ve insanlığı yeryüzünden silinmekten kurtarmak için küresel direnişi ateşlemelisiniz.

XCOM 2 Collection XCOM 2 Collection XCOM 2 Collection XCOM 2 Collection Feral Interactive Stilize ?189,00

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim