Anlık Bildirim

Vivo'nun yeni akıllı saati eSIM desteğine sahip olacak

İlk akıllı saatini geçen yıl piyasaya süren Vivo yeni model hazırlığı yapıyor. Çinden gelen bilgilere göre Vivo Watch 2, eSIM desteği ile piyasaya sürülecek.

Vivo Watch 2, eSIM desteğine sahip olacak Tam Boyutta Gör

Vivo ilk akıllı saatini geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Giyilebilir cihaz pazarından daha fazla pay kapmayı hedefleyen şirket şimdi de yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Söz konusu cihazın bazı önemli detayları internete sızdırıldı.

Çinli duyumcu Digital Chat Station'a göre Vivo Watch 2 olarak adlandırılacak akıllı saat, yuvarlak ekranlı klasik bir tasarımla karşımıza çıkacak. Ancak ilk modelde olmayan önemli bir özellik içereceğini belirtelim.

Vivo Watch 2, eSIM desteğine sahip olacak Tam Boyutta Gör

Yakında piyasaya sürülecek

Aktarılan bilgilere göre Vivo Watch 2, eSIM desteğine sahip olacak. Yani kullanıcıların akıllı telefondan bağımsız şekilde arama yapabilmelerine ve SMS gönderip alabilmelerine olanak sağlayacak. Şu an için bildiklerimiz bununla sınırlı.

Geçen yıl çıkış yapan Vivo Watch; AMOLED ekran, kandaki oksijen miktarını ölçmek için SpO2 sensörü, NFC modülü, su geçirmez kasa ve 18 güne kadar pil ömrü sunuyordu. Yeni modelin yakında piyasaya sürüleceği söylense de lansman tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim