Anlık Bildirim

Vivo Y53s 4G tanıtıldı: Helio G80 işlemci, 64 megapiksel kamera ve 5.000 mAh pil

Haziran ayının başlarında piyasaya sürülen Vivo Y53s 5G modeline kardeş geldi. Çinli Vivo, akıllı telefonun 4G bağlantısını destekleyen ve oldukça farklı özelliklere sahip yeni bir versiyonunu çıkardı

Vivo Y53s 4G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Vivo markası geçen ay Çin pazarında Vivo Y53s 5G akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şirket şimdi de cihazın 4G versiyonunu çıkardı. Vietnam'da resmiyet kazanan Vivo Y53s 4G, önceki modelle aynı ismi paylaşsa da teknik özellik bakımından oldukça farklı.

Akıllı telefon FHD+ çözünürlük ve 60 Hz tazeleme oranı sunan 6.58 inç LCD ekran taşıyor. Gücünü ise MediaTek Helio G80 yonga setinden aldığını belirtelim. Buna 8 GB RAM ve microSD kartla genişletilebilir 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Vivo Y53s 4G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Vivo Y53s 4G'de 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh'lik bir pile yer verilmiş. USB-C bağlantı noktası içeren cihazın parmak izi tarayıcısı yan tarafta. Akıllı telefon kutudan Android 11 tabanlı Funtouch OS 11.1 yüklü şekilde çıkıyor.

Fiyat etiketi de belli oldu

Gelelim kamera konfigürasyonuna. Cihazın ön tarafında 16 megapiksel selfie kamerası mevcut. Arka panelinde ise 64 megapiksel ana, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapıyor.

Vivo Y53s 4G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefondaki ana sensör, orta sınıf bir akıllı telefon için oldukça iyi sayılabilecek f/1.79 diyafram açıklığına sahip. Cihaz gece, portre, panorama, canlı fotoğraf, ağır çekim, profesyonel ve Full HD video gibi çekim modları sunuyor. Vivo Y53s 4G'nin fiyat etiketi 305 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim