Anlık Bildirim

iPhone mini'nin "veda modeli" Foxconn ve Pegatron tarafından üretilecek

Apple, kompakt iPhone'lara yönelik talebin düşük olması nedeniyle 2022'de "mini" modeli çıkarmayı düşünmüyor. Bu yıl piyasaya sürülecek iPhone 13 mini'yi ise Foxconn ve Pegatron üretecek.

iPhone 13 mini'yi Foxconn ve Pegatron üretecek Tam Boyutta Gör

Apple önümüzdeki Eylül ayında iPhone 13 serisi akıllı telefonlarını tanıtacak. Cupertinolu şirket iPhone 12 mini satışları düşük olmasına rağmen bu yıl yine kompakt bir model çıkaracak. Cihazla ilgili bazı detaylar belli oldu.

Kaynakların aktardığı bilgiye göre iPhone 13 mini'nin üretimi Foxconn ve Pegatron tarafından yapılacak. Akıllı telefonun 5.4 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. Görünüşe bakılırsa cihaz Apple'ın bu segmentteki "veda modeli" olacak.

iPhone 13 mini'yi Foxconn ve Pegatron üretecek Tam Boyutta Gör

Kompakt iPhone satışları düşük

Büyük olasılıkla 2022'de, kompakt iPhone'lara çok fazla talep olmaması nedeniyle iPhone 14 mini piyasaya sürülmeyecek. Öte yandan Pegatron'un 5.4 inçlik iPhone siparişlerinin yanı sıra 6.1 inçlik modele yönelik siparişlerin bir kısmını da aldığını belirtelim.

Pegatron, 2020 yılında öğrenci işçi programıyla ilgili olarak "emek sömürüsü" ile suçlanmıştı. İşçi ihlallerinin ortaya çıkmasının ardından Apple şirketle iş birliğini askıya aldı. Pegatron'un çalışma koşullarını düzeltmesiyle birlikte iki firma arasındaki ortaklık devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7296 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 13 mini, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim